Masterclass Value Proposition (re)design
Hoe relevant is de waardepropositie van uw bedrijf of merk(en) nog?
We leven in een wereld van overvloed waarin ieder product het in zich heeft uiteindelijk een commodity te worden of, erger nog, ingehaald door nieuwe / verbeterde producten.
Het resultaat van dit proces is bijna altijd prijsdaling of zelfs het verdwijnen van het product of bedrijf van de markt. Je hoeft niet heel diep na te denken voor voorbeelden van niet lang geleden nog zeer succesvolle producten/merken die inmiddels (nagenoeg) verdwenen zijn als gevolg van het niet of te laat bijstellen van de waardepropositie.
De prijs die de afnemer bereid is te betalen zit, zowel in B2C als B2B, zelden in de intrinsieke waarde van het product of de dienst, de kwaliteit daarvan nadrukkelijk inbegrepen, maar in de totale waardepropositie van zowel het product of de dienst als van uw bedrijf. Waardeproposities die niet (langer) relevant zijn hebben geen recht van bestaan. Geen enkele waardepropositie is oneindig relevant. Het succes van gisteren zegt niets over het succes van morgen!

If you do what you did, you get what you got (Albert Einstein).
Tijd dus om de value proposition van uw bedrijf en merk(en) onder de loep te nemen.
Rob van Nes houdt zich al vele jaren met deze materie bezig en schreef het boek The wheel of value. De daarin uiteengezette processen om de huidige waardepropositie van een bedrijf, product/dienst of merk te evalueren en waar nodig bij te sturen wordt proactief behandeld in deze Masterclass. De volgende onderwerpen komen aan de orde:
-  Wat is waardepropositie
-  Wat is de waardepropositie van uw/jouw bedrijf, organisatie, merk en/of product
-  Instrumenten om waardeproposities aan te scherpen
-  Cases & discussie

De Masterclasses vangt aan om 10:00 uur en eindigt rond 12:30 uur.


De Masterclass Value Proposition (re)design is ook beschikbaar voor bedrijven, organisaties en instellingen voor in-company, om aan te bieden aan relaties en prospects of voor open deelnemer acquisitie. Datum en locatie in overleg te bepalen.
 
 • Profile
  Ondernemers en senior managers verantwoordelijk voor het strategisch beleid van de onderneming en/of haar merken/producten/diensten
 • Location
  De Baak Seaside in Noordwijk aan Zee
 • Dates
  Vrijdagochtend 7 april
 • Study load
  1 dagdeel
 • Investment
  De kosten van deelname bedragen € 175 (excl. btw, inclusief aansluitende lunch en het boek The Wheel of Value)
Typ bovenstaande code over.
Applications can be cancelled by email up to 21 days before the start of the program at a cost of 25% of the participation fee. Until 14 days prior to the event the costs will be 50%. Cancellations in the final week will be charged for 100%. The cancellation is valid if it is confirmed by the organization. Participants unable to attend can be replaced. In case of 'no show' the payment terms remain unchanged. The participation fee must be paid before the start of the program. The organization has the right to deny access to participants for whom no payment is received.
Typ bovenstaande code over.
Back to programs