Monday 30 September

Masterclass International Business Development - Delhi

Comeback of this highly acclaimed one-day program developed for internationally active entrepreneurs and managers, September 30 in Delhi

1 day  

To be discussed

Paint the House before selling

​​​​​​​Our 'paint the house before selling' approach ensures that your company attracts the attention of investors

 

To be discussed

Ready for (further) International Business Development

Your company is doing well in your home market and maybe even already active in some foreign markets. Time to (further) spread your risks, to improve on economies of scale, to follow your clients in their internationalisation and to grow. Join our program…

2 days  

Data in overleg te bepalen

Business Acceleration Programs

Op onze locaties in Noordwijk aan Zee, Lermoos (Oostenrijk) of Javea (Spanje) met totale focus naar een implementatieplan voor een nieuwe of aangepaste (internationalisatie) strategie.

24 uur, 2, 3 of 6 dagen  

Datum in overleg te bepalen

Waardepropositie audit

Wat is de waardepropositie van jouw bedrijf, merk, organisatie of van jezelf? Is deze nog net zo krachtig als wat die ooit is geweest: Waardeproposities hebben immers een beperkte houdbaarheid.

 

Aanvang in overleg

Business Accelerator (non-executive)

Beperkte investering, geen headcount, looptijd; zolang je wilt, maandelijks opzegbaar, expertise en (internationale) netwerken, Informatie(verzameling) door de bril van een buitenstaander, regelmatige meetings en brainstorms, 24/7 beschikbaarheid voor vragen en feedback

 

Datum en locatie in overleg

Succesvol werken en wonen in Spanje

Spanje is een van de meest aantrekkelijke landen om te werken en/of te wonen, maar de woon- en werkomgeving verschilt nogal van die Nederland. Een goede voorbereiding houdt de vaart erin en voorkomt onnodige stress en frustratie. Rob van Nes, auteur van Ondernemen in Spanje (2023) neemt je aan de hand met jouw vragen en zijn ervaringen.

1 dagdeel  

Boek

The wheel of value

Value Propositions hebben een beperkte houdbaarheid. Het is daarom cruciaal om je waardepropositie onder de loep te nemen en toekomstbestendig te houden of te maken. The wheel of value is een compacte samenvatting van de processen die de auteur met de bedrijven die hij adviseert doorloopt. Een helder en overzichtelijk proces voor zelfanalyse en het (her)ontwerpen van je waardepropositie.

Paperback (management)  

Boek / E-boek

Ondernemen in Spanje

Handboek voor ondernemers en managers die zakendoen in Spanje of dat voornemens zijn. 2e herziene versie (2023)

E-boek (management)  

Boek

Ondernemen in india

Een heerlijk leesbaar informatief boek over zaken waar je bij het ondernemen in India tegenaan kunt lopen.

Paperback (management / sport)  

Boek

Kunst en vliegwerk

Fictie in een non-fictie omgeving. Een succesvol zakenman wordt gechanteerd en bereist 12 landen om de uit te vinden wat zijn belager van hem wil.

Paperback (fictie in non-fictie omgeving)  

E-Boek

Marktentreestrategie

Een bundeling van inzichten van diverse auteurs aangevuld met enkele door Rob van Nes ontwikkelde modellen.

E-Boek (management)