Masterclass Effectief Presenteren
Woensdagmiddag 5 april bij De Baak Landgoed de Horst in Driebergen
Iedere ondernemer en manager heeft ermee te maken; het geven van presentaties.
Soms in kleine of informele kring, maar niet zelden ook voor grotere groepen, voor klanten en prospects, voor externe stakeholders of zelfs in het openbaar.

Hoor je bij het kamp dat presenteren leuk vind, geeft het je wat spanning maar overleef je het wel, of zie je er als een berg tegenop?
In het eerste geval spreek je lachend en ontspannen je toehoorders toe. Vooropgesteld dat je de presentatie goed hebt voorbereid, dat wordt in deze groep nog wel eens onderschat, is er niets aan de hand.
Zie je er een beetje of heel erg tegenop, weet dan dat je erop kunt trainen.

Je geeft de presentatie immers niet voor niets. Het belang dat deze goed bij de toehoorders overkomt is groot, soms zelfs cruciaal voor je bedrijf. Realiseer je dat je zorgvuldig voorbereide Power Point presentatie slechts 20% van je boodschap reflecteert. 80% zit hem in jou.
Hoe sta je daar, weet je de aandacht vast te houden en hoe geloofwaardig komt het over?
'Het' is in dit geval niet je teksten, maar jij als persoon.

Op woensdagmiddag 5 april is er voor maximaal 10 ondernemers / (senior) managers de gelegenheid om actief deel te nemen aan de Masterclass Effectief Presenteren. 
Slechts weinigen beheersen deze in het (zaken)leven belangrijke discipline zo goed als Niels Pilaar. Maar belangrijker nog dan dat hij het zelf kan, is dat hij u en jou weet te inspireren op een manier dat je presenteren leuk gaat vinden en in het vervolg vol zelfvertrouwen voor de groep staat. Dat is niet een kwestie van wat algemene tips geven, uiteraard krijg je die ook, je krijgt persoonlijke feedback, hmmmm, een beetje roast is het wel.

Iedere deelnemer aan de Masterclass geeft zelf een presentatie die je vooraf hebt voorbereid. Niet alleen Niels, maar ook alle medecursisten geven daarop feedback. Als je geschoren wordt dan moet je stil blijven zitten zeggen ze dan, dat valt niet mee voor iedereen, maar de eerlijke en objectieve observaties van hoe jouw verhaal is overgekomen (inhoudelijk, verbaal en non-verbaal) helpen je enorm om je volgende presentaties beter en meer ontspannen te doen. Gelukkig ken je de andere deelnemers niet en zij jou niet, dus liever in deze veilige omgeving een buil vallen dan in een situatie waarin je toehoorders je eventuele onhandigheden nog jaren kunnen nadragen.
Uiteraard wordt je presentatie op video opgenomen zodat je die nog eens rustig kan terugkijken. Misschien leer je daar nog wel het meeste van.

Locatie:  De Baak Landgoed de Horst in Driebergen
Datum:  woensdag 5 april
Aanvang: 14:00 uur, einde rond 17:00 uur met afsluitende netwerkborrel
Investering:  € 395 excl. btw
 
 • Profile
  Ondernemers en (senior) managers
 • Location
  De Baak Landgoed de Horst in Driebergen
 • Dates
  Woensdagmiddag 5 april
 • Study load
  1 dagdeel + voorbereiding
 • Investment
  Uw bijdrage voor deelname bedraagt € 395 (excl. btw, inclusief video van je presentatie en afsluitende aangeklede netwerkborrel)
Typ bovenstaande code over.
Applications can be cancelled by email up to 21 days before the start of the program at a cost of 25% of the participation fee. Until 14 days prior to the event the costs will be 50%. Cancellations in the final week will be charged for 100%. The cancellation is valid if it is confirmed by the organization. Participants unable to attend can be replaced. In case of 'no show' the payment terms remain unchanged. The participation fee must be paid before the start of the program. The organization has the right to deny access to participants for whom no payment is received.
Typ bovenstaande code over.
Back to programs