Business Accelerator (non-executive)
veel meer dan een consultant, maar geen commissaris
De IBDA Business Accelerator (BA) is veel meer dan een consultant, maar is geen commissaris. Anders dan een consultant werkt een BA niet op projectbasis, maar ondersteunt de opdrachtgever, zolang deze daar prijs op stelt, bij het continu aanscherpen van de waardeproposities van het bedrijf en haar merken en bij haar (internationale) groeistrategie. Naast periodieke geplande meetings is de BA steeds beschikbaar voor overleg of feedback.
De IBDA Business Accelerators vervullen deze rol voor diverse opdrachtgevers in binnen- en buitenland op de thema’s Value Proposition en (internationale) groei.

“we are doing fine for now, but in a few years we might be out of business if we do not innovate our business model and adapt to the industry developments” meldde de CEO van een grote multinational aan zijn Raad van Commissarissen. Een uitspraak die iedere CEO zou kunnen doen!

Geen enkele waardepropositie is oneindig relevant. Het succes van gisteren zegt niets over dat van morgen! Het is dan ook van cruciaal belang om de value proposition van je bedrijf en product(en) regelmatig onder de loep te nemen. Het is een cruciale factor voor de toekomst en groei. Hoewel het aan bewustzijn daarvan zelden ontbreekt, leert de ervaring dat de waan van de dag steeds weer regeert. Vreemde ogen dwingen, zeker als die vreemde ogen een flinke dosis aan expertise en ervaring meebrengen.
Typ bovenstaande code over.
Applications can be cancelled by email up to 21 days before the start of the program at a cost of 25% of the participation fee. Until 14 days prior to the event the costs will be 50%. Cancellations in the final week will be charged for 100%. The cancellation is valid if it is confirmed by the organization. Participants unable to attend can be replaced. In case of 'no show' the payment terms remain unchanged. The participation fee must be paid before the start of the program. The organization has the right to deny access to participants for whom no payment is received.
Typ bovenstaande code over.
Back to programs