The wheel of value
Een helder en overzichtelijk proces voor zelfanalyse en het (her)ontwerpen van je waardepropositie.

Waardeproposities hebben een beperkte houdbaarheid. In de vorige eeuw kon dat wel eens tientallen jaren zijn, maar met name door de opkomst van internet ontstaan er in hoog tempo businessmodellen die voor de afnemer, consument of business, aantrekkelijker zijn. Dat geldt niet alleen voor bedrijven, maar ook voor organisaties of (sport)verenigingen en zelfs voor personen. Disruptie alom!

Het is daarom cruciaal om de waardepropositie van je bedrijf, organisatie, vereniging of van jezelf onder de loep te nemen en toekomstbestendig te houden of te maken.

Zoals een goede voetbalcoach in staat is om een wedstrijd te lezen en waar nodig de tactiek aan te passen, inclusief de veldbezetting die nodig is voor die nieuwe speelwijze, doet Rob van Nes hetzelfde met en voor bedrijven. Met name waar het gaat om internationale groei heeft Rob een brede ervaring. Hij werkte en werkt als strategisch adviseur en/of interim CEO voor startups en voor global top 10 multinationals in diverse landen in Europa en daarbuiten. Zijn eigen waardepropositie, volgens zijn opdrachtgevers, is dat hij als geen ander in staat is de juiste vragen te stellen en door te vragen om zo te komen tot de kern van de value proposition.

The wheel of value is een compacte samenvatting van de processen die Rob met de bedrijven die hij adviseert doorloopt. Een helder en overzichtelijk proces voor zelfanalyse en het (her)ontwerpen van je waardepropositie.

Bestellen via www.managementboek.nl of een e-mail aan info@ibda.eu

 

Typ bovenstaande code over.
Applications can be cancelled by email up to 21 days before the start of the program at a cost of 25% of the participation fee. Until 14 days prior to the event the costs will be 50%. Cancellations in the final week will be charged for 100%. The cancellation is valid if it is confirmed by the organization. Participants unable to attend can be replaced. In case of 'no show' the payment terms remain unchanged. The participation fee must be paid before the start of the program. The organization has the right to deny access to participants for whom no payment is received.
Typ bovenstaande code over.
Back to programs